Lesy ČR  Jídelní lístek na leden - 4 . týden roku 2018
Lesy ČR
ceny   15.00   58.00   62.00   74.00   74.00   16.00
16.00
14.00  
Den Polévky Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
22.01.
Zeleninová jarní polévka 8  Mrkvový salát s pomerančem, těstovinový salát 1,2,5,6
300g
Houbový guláš 1,5,6
Vepřové ragů 1,5,6
Zapečená treska s listovým špenátem a parmazánem 5,6,9
Mrkvový salát s pomerančem a rozinkami



Těstovinový salát, dresing 1,2,5,6
Karamelový řez 1,5,6



tmavé pečivo 1,5,6,14 dalamánek 1,5,6,14 těstoviny bramborová kaše 
    
Út
23.01.
Kapustová s bramborami 5  Čínské zelí s okurkou a rajčaty, znojemský salát 1,2
300g
Alpský kynutý knedlík 1,5,6
Hovězí maso na pepři a slanině 5
Bačův řízek 1,5,6
Znojemský salát 1,2



Čínské zelí s okurkou a rajčaty
Laskonka speciál 1,5,6



pečivo 1,5,6  rýže brambory 
 kakao   
St
24.01.
Hovězí vývar s masovou rýží 1,5,8  Šopský salát a pohankový salát s jogurtem 6
300g
Znojemská čočka, vejce, cibulka 1,5
Kuřecí směs na provensálském koření 5
Špikovaná krkovice 1,5,6
Pohankový salát s jogutem 6



Šopský salát 6
Sachr dort 1,5,6



tmavé pečivo 1,5,6,14  divoká rýže šumavské knedlíky 
 kyselá okurka  špenát 
Čt
25.01.
Houbová polévka s uzeným masem 5,6,8  Těstovinový salát, bílé zelí s paprikou 1,5,6
300g
Opečená jaternice 5
Segedínská vepřová pečeně 1,5,6
Vídeňská roštěná 5
Těstovinový salát, dresing 1,2,5,6



Bílé zelí s paprikou
Jogurtový řez 1,5,6



pečivo 1,5,6 brambory knedlíky americké brambory 
 zelný salát   

26.01.
Kulajda 1,5,6  Letní ovocný salát s kuřecím masem
50g
Vepřová játra po mlynářsku 5,6
Pivovarský guláš s křenem 1,5,6
Smažené žampiony 1,5,6
Letní ovocný salát



Okurkový salát
Věneček se šlehačkou 1,5,6



tmavé pečivo 1,5,6,14 rýže knedlíky brambory 
   tatarka 1,2,6,13 
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.