Lesy ČR  Jídelní lístek na květen - 22 . týden roku 2018
Lesy ČR
Den Polévky Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
28.05.
Hovězí vývar s houbovými knedlíčky 1,3,7,9  Bakalář salát 1,3,7,10
300g
Tříbarevné fusilli s neapolskou omáčkou a sypané sýrem 1,3,7,9
Holandský řízek 1,3,7
Vepřové maso na česneku 1
Čínské zelí s octovým nálevem



Bakalář salát 1,3,7,10
Banánek 1,3,5,7



tmavé pečivo 1,3,7,13  bramborová kaše 3,7 rýže 
    
Út
29.05.
Valašská kyselica 1  Strahovský salát a okurkový se smetanou a česnekem 3,7
300g
Tvarohové knedlíky borůvkové 1,7
Kuřecí stehno na žampionech 1
Moravský vrabec 1
Strahovský salát (fazole, salám, vejce, paprika) 3



Okurkový salát se smetanou a česnekem 7
Sachr dort 1,3,7



pečivo 1,3,7  rýže bramborové knedlíky 1,3,7 
 kakao  špenát 3 
St
30.05.
Frankfurtská s párkem 1  Rajčata s mozzarelou a ledový salát s přelivem 7
300g
Dušená kapusta s uzeným masem 1,7
Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou 1,3,7,9
Gratinovaná krkovice s mozzarelou 1,7
Ledový salát s přelivem 3,7,10



Rajčatový salát s cibulí
Pistáciový řez 1,3,5,7,8



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 rýže 
    
Čt
31.05.
Drůbeží polévka 1,3,9  Riviera salát a bílé zelí s rajčaty a bazalkou
300g
Fazolové lusky na smetaně, dušená kýta 1,7
Orlí guláš (hovězí maso s kyselou okurkou a kapií) 1,3,7
Krůtí prso FLORIDA 1
Riviera salát



Bílé zelí s rajčaty a bazalkou
Bezé roláda 1,3,7



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 hranolky 
    

01.06.
Fazolová polévka 1  Tatranský salát a křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10
300g
Čočka s vejcem, cibulka 1,3
Pikantní roštěná na citronovém pepři 1,3,7
Krčmářská bramboráková kapsa 1,3,7
Křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10



Tatranský salát (sýr, paprika, feferony, cibule, kečup), dresing 3,10
Kuba 1,3,7



pečivo 1,3,7  těstoviny 1,3,7  
 kyselá okurka   
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.