Jidelna WLC Březhrad  Jídelní lístek na březen - 13 . týden roku 2019
Jidelna WLC Březhrad
Den Polévka Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Výběrové jídlo Saláty Zákusky
Po
25.03.
Hovězí vývar s masovými knedlíčky 1,3,9  Bílé zelí s okurkou a paprikou, čínské zelí s kukuřicí
300g
Kuřecí paličky na paprice 1,3,7
Hovězí roštěná na houbách 1
Přírodní vepřový plátek 1,9
Grilovaná krkovička zapečená s hermelínem 1,7
Bílé zelí s okurkou a paprikou



Čínské zelí s kukuřicí, jogurtový přeliv 7
Věneček se šlehačkou 1,3,7



pečivo 1,3,7 těstoviny 1,3,7 rýže brambory hranolky 
   dušená zelenina obloha 
Út
26.03.
Krkonošské kyselo 1,3,7  Těstovinový s tuňákem, sójové boby 3,4,6,7
300g
Tvarohové knedlíky se švestkou 1,7
Frankfurtský vepřový kotlet 1,7
Pstruh na bylinkovém másle 4,7
Grilovaný kuřecí steak
Těstovinový s tuňákem a brokolicí 1,3,4,7



Sojové boby 6,7
Indián 1,3,7,5,6



pečivo 1,3,7  knedlíky 1,3,7 brambory smetanové brambory 7 
 bílá káva   obloha 
St
27.03.
Gulášová polévka 1  Orient salát, těstovinový se žampiony 1,3,7
300g
Smažený luncheonmeat 1,3,7
Katův šleh 1,7
Pečené kachní stehno 1,3,7
Špagety "Frutti di mare" s parmazánem
Orient salát



Těstoviny se žampiony 1,3,7
Pařížský dort 1,3,5,7,8



pečivo 1,3,7 bramborový salát 3,7,9,10 hrášková rýže 7 knedlíky 1,3,7  
   kysané zelí  
Čt
28.03.
Hrachová polévka 1  Šunková rolka s francouzským salátem v aspiku 3,9,10
300g
Kotlíkový guláš 1,7
Vepřové maso po Čínsku 1,5
Smažené kuřecí řízečky 1,3,7
Jelení medajlonky s brusinkovou omáčkou 1
Rajčatový salát s cibulí



Zelný salát s koprem
Tiramisu řez 1,3,7



pečivo 1,3,7 chléb 1,3,7,13 rýže brambory opečené brambory 
     

29.03.
Boršč 1,9  Mrkvový salát s ananasem, čínské zelí s broskví a ořechy 7,8
300g
Pekingské sojové nudličky 1,6
Sekaný máslový řízek 1,3,7
Ďábelská směs 1,3,7
Kuřecí řez "SUPREME" 1
Mrkvový salát s ananasem



Čínské zelí s broskví a ořechy 7,8
Harlekýn dort 1,3,6,7



pečivo 1,3,7 rýže bramborová kaše 3,7 bramboráčky 1,3,7 divoká rýže 
     
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená změnu jídla.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.