Povodí Labe Hradec Králové 2  Jídelní lístek na duben - 17 . týden roku 2019
Povodí Labe Hradec Králové 2
  Objednávka P1
Objednávka P2
Č. objednávky 2   Č. objednávky 3   Č. objednávky 4   Č. objednávky 5   Č. objednávky 6
Č. objednávky 7
Č. objednávky 8  
Den Polévka Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
22.04.
Svátek
Út
23.04.
Krupicová se zeleninou 1,3,9



Valašská kyselica 1 
Strahovský salát a okurkový se smetanou a česnekem 3,7
300g
Tvarohové knedlíky borůvkové 1,7
Kuřecí stehno na žampionech 1
Moravský vrabec 1
Strahovský salát (fazole, salám, vejce, paprika) 3



Okurkový salát se smetanou a česnekem 7
Pražská koule 1,3,5



pečivo 1,3,7  rýže bramborové knedlíky 1,3,7 
 kakao  špenát 3 
St
24.04.
Hovězí vývar se smaženými kroužky 1,3,9



Frankfurtská s párkem 1 
Bretaňský salát a červené zelí s křenem 7
300g
Dušená kapusta s uzeným masem 1,7
Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou 1,3,7,9
Gratinovaná krkovice s mozzarelou 1,7
Červené zelí s křenem



Bretaňský salát (květák, brokolice, mrkev) 7
Bombička 1,3,7,8



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 rýže 
    
Čt
25.04.
Hrstková polévka 1,3,7,9



Drůbeží polévka 1,3,9 
Riviera salát a bílé zelí s rajčaty a bazalkou
300g
Fazolové lusky na smetaně, dušená kýta 1,7
Vepřový perkelt 1
Krůtí prso FLORIDA 1
Riviera salát



Bílé zelí s rajčaty a bazalkou
Kokosová roláda 1,3,7,8



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 hranolky 
    

26.04.
Kuřecí s těstovinou 1,3,7,9



Fazolová polévka 1 
Tatranský salát a křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10
300g
Čočka s klobásou 1,6
Pikantní roštěná na citronovém pepři 1,3,7
Krčmářská bramboráková kapsa 1,3,7
Křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10



Tatranský salát (sýr, paprika, feferony, cibule, kečup), dresing 3,10
Střecha 1,3,6,7



pečivo 1,3,7  těstoviny 1,3,7  
 kyselá okurka   
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená změnu jídla.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.