Povodí Labe Hradec Králové 2  Jídelní lístek na Únor - 9 . týden roku 2019
Povodí Labe Hradec Králové 2
  Objednávka P1
Objednávka P2
Č. objednávky 2   Č. objednávky 3   Č. objednávky 4   Č. objednávky 5   Č. objednávky 6
Č. objednávky 7
Č. objednávky 8  
Den Polévka Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
25.02.
Selská polévka 1,3,7,9



Hovězí vývar s houbovými knedlíčky 1,3,7,9 
Bakalář salát 1,3,7,10
300g
Tříbarevné fusilli s neapolskou omáčkou a sypané sýrem 1,3,7,9
Holandský řízek 1,3,7
Vepřové maso na medvědím česneku 1
Čínské zelí s octovým nálevem



Bakalář salát 1,3,7,10
Banánek 1,3,5,7



tmavé pečivo 1,3,7,13  bramborová kaše 3,7 rýže 
    
Út
26.02.
Krupicová se zeleninou 1,3,9



Valašská kyselica 1 
Strahovský salát a okurkový se smetanou a česnekem 3,7
300g
Tvarohové knedlíky borůvkové 1,7
Kuřecí stehno na žampionech 1
Táborská bašta 1,3,7
Strahovský salát (fazole, salám, vejce, paprika) 3



Okurkový salát se smetanou a česnekem 7
Sachr dort 1,3,7



pečivo 1,3,7  rýže knedlíky 1,3,7 
 kakao  hlávkové zelí 
St
27.02.
Hovězí vývar se smaženými kroužky 1,3,9



Frankfurtská s párkem 1 
Bretaňský salát a červené zelí s křenem 7
300g
Dušená kapusta s uzeným masem 1,7
Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou 1,3,7,9
Gratinovaná krkovice s mozzarelou 1,7
Červené zelí s křenem



Bretaňský salát (květák, brokolice, mrkev) 7
Hořická trubička se šlehačkou 1,3,7



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 rýže 
    
Čt
28.02.
Hrstková polévka 1,3,7,9



Drůbeží polévka 1,3,9 
Riviera salát a bílé zelí s rajčaty a bazalkou
300g
Fazolové lusky na smetaně, dušená kýta 1,7
Novopacké maso 1,3,7,9,10
Krůtí prso FLORIDA 1
Riviera salát



Bílé zelí s rajčaty a bazalkou
Bezé roláda 1,3,7



pečivo 1,3,7 brambory knedlíky 1,3,7 hranolky 
    

01.03.
Kuřecí s těstovinou 1,3,7,9



Fazolová polévka 1 
Tatranský salát a křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10
300g
Čočka s klobásou 1,6
Pikantní roštěná na citronovém pepři 1,3,7
Krčmářská bramboráková kapsa 1,3,7
Křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10



Tatranský salát (sýr, paprika, feferony, cibule, kečup), dresing 3,10
Kuba 1,3,7



pečivo 1,3,7  těstoviny 1,3,7  
 kyselá okurka   
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená nové jídlo.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.