Lesy ČR  Jídelní lístek na listopad - 47 . týden roku 2017
Lesy ČR
ceny   15.00   58.00   62.00   74.00   74.00   16.00
16.00
14.00  
Den Polévky Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
20.11.
Hovězí vývar s česnekovými knedlíčky 1,5,6,8  Kuskus, čočkový salát 5
300g
Krůtí směs na bylinkách 5
Hovězí maso vařené, koprová omáčka 1,5,6
Smažený hermelín 1,2,5,6,12
Kuskus 5



Čočkový salát
Čokoládový řez 1,5,6



tmavé pečivo 1,5,6,14 rýže knedlíky brambory 
   tatarka 1,2,6,13 
Út
21.11.
Gulášová polévka 5  Vajíčkový salát a vitamínový s jablky 1,2,6
300g
Domácí sekaná 1,2,5,6,8
Špekové knedlíky s uzeným masem, cibulka 1,5,6
Vepřová kotleta po Valašsku (žampiony, smetana, kopr) 5,6
Vajíčkový salát 1,2,6



Vitamínový salát s jablky
Kakaový rohlíček 1,5,6



pečivo 1,5,6 bramborový salát  šťouchané brambory 
  špenát  
St
22.11.
Drožďová polévka 5,8  Těstovinový salát a polníček sypaný parmazánem
300g
Hrachová kaše s klobásou a cibulkou 5
Kuře alá bažant 5
Pavlišovský řízek 1,5,6
Těstovinový salát, dresing 1,2,5,6



Polníček sypaný parmazánem
Větrník 1,5,6



tmavé pečivo 1,5,6,14  rýže šumavské knedlíky 
 kyselá okurka  hlávkové zelí 
Čt
23.11.
Zelná polévka 5,6  Salát ze sezonní zeleniny s kuřecím masem
50g
Drůbeží rizoto se sýrem 5,6
Steak z krkovice na bylinkách 5
Milánská hovězí pečeně 1,5,6,8
Okurkový salát



Čínské zelí, dresing
Ježeček 1,4,5,6,11



pečivo 1,5,6  bramborová kaše těstoviny 
 kyselá okurka   

24.11.
Hovězí vývar s masem a rýží 1,5,8  Celerový salát, zeleninový s rajčaty 1,2,8
300g
Brynzové pirohy se zakysanou smetanou a cibulkou 1,5,6
Vepřový guláš s křenem 1,5
Falešný ptáček 1,5
Celerový salát 1,2,8



Zeleninový s rajčaty
Skořicový řez 1,4,5,6



pečivo 1,5,6  knedlíky rýže 
    
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.