Lesy ČR  Jídelní lístek na listopad - 47 . týden roku 2018
Lesy ČR
Den Polévka Salátové jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Hlavní jídlo 5 Saláty Zákusky
Po
19.11.
Hovězí vývar s česnekovými knedlíčky 1,3,7,9  Kuskus, čočkový salát 1
300g
Krůtí směs na bylinkách 1
Hovězí na červeném víně se zeleninou 1,9
Smažený hermelín 1,3,7
Kuskus 1



Čočkový salát
Čokoládový řez 1,3,7



tmavé pečivo 1,3,7,13 rýže těstoviny 1,3,7 brambory 
   tatarka 3,6,7,10 
Út
20.11.
Gulášová polévka 1  Vajíčkový salát a vitamínový s jablky 3,7,10
300g
Domácí sekaná 1,3,7
Špekové knedlíky s uzeným masem, cibulka 1,3,7
Vepřová kotleta po Valašsku (žampiony, smetana, kopr) 1,7
Vajíčkový salát 3,7,10



Vitamínový salát s jablky
Kakaový rohlíček 1,3,7



pečivo 1,3,7 bramborový salát 3,7,9,10  šťouchané brambory 
  špenát 3  
St
21.11.
Drožďová polévka 1,9  Těstovinový salát a polníček sypaný parmazánem 1,3,7
300g
Hrachová kaše s klobásou a cibulkou 1
Kuře alá bažant 1
Pavlišovský řízek 1,3,7
Těstovinový salát, dresing 1,3,7,10



Polníček sypaný parmazánem 7
Větrník 1,3,7



tmavé pečivo 1,3,7,13  rýže šumavské knedlíky 1,3,7 
 kyselá okurka  hlávkové zelí 
Čt
22.11.
Zelná polévka 1  Salát ze sezonní zeleniny s kuřecím masem
50g
Drůbeží rizoto se sýrem 1,7
Vepřový steak "ARGENTINA" 1
Hovězí biftečky v tomatové omáčce 1,3,9
Okurkový salát



Čínské zelí, dresing
Ježeček 1,3,5,7,8



pečivo 1,3,7  hranolky těstoviny 1,3,7 
 kyselá okurka   

23.11.
Hovězí vývar s masem a rýží 1,3,9  Celerový salát, zeleninový s rajčaty 3,9,10
300g
Švestkové bramborové knedlíky s mákem a cukrem 1,3
Vepřové maso na paprice 1,3,7
Kuřecí roláda se slaninou a špenátem 1
Celerový salát 3,9,10



Zeleninový s rajčaty
Skořicový řez 1,3,7,8



pečivo 1,3,7  knedlíky 1,3,7 bramborová kaše 3,7 
 bílá káva   
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená nové jídlo.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
**) Cena 90.00 Kč pro večeře,víkendy a svátky
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.