Jídelna WLC Na Brně  Jídelní lístek na leden - 4 . týden roku 2019
Jídelna WLC Na Brně
Den Polévka 1
Polévka 2
Hlavní jídlo 1 Hlavní jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Výběrové jídlo Salát 1
Salát 2
Zákusek 1
Zákusek 2
Po
21.01.
Risi- bisi 1,3,9



Bramborová s uzeným masem 1,9 
Lečo s klobásou 1,3,6
Mrkvový salát s ananasem, čínské zelí s broskví a ořechy 7,8
300g
Maďarský hovězí guláš 1,3,7
Smažené rybí filé 1,4,3,7
Vepřový steak na restovaných fazolkách s pršutem 1,7
Mrkvový salát s ananasem



Čínské zelí s broskví a ořechy 7,8
Řez s jablky 1,3,7



chléb 1,3,7,13 pečivo 1,3,7 knedlíky 1,3,7 bramborová kaše 3,7 opečené brambory 
    obloha 
Út
22.01.
Kmínová polévka s vejci 1,3,9



Zelná polévka 1 
Bramborové taštičky plněné povidly 1,3,7
Zeleninový salát se sýrem a rajčatový s jogurtem 7,10
300g
Zbojnický kotlet 1
Maminčino kuře 1,7
Dragounský marš z vepřového masa 1,3,7
Zeleninový se sýrem 7



Rajčatový s jogurtem 7
Střecha 1,3,6,7



 pečivo 1,3,7 rýže těstoviny 1,3,7 se žampiony a játry bramboráčky 1,3,7 
bílá káva     
St
23.01.
Hovězí vývar s kroužky 9



Papriková slovenská 1,9 
Zeleninové rizoto sypané parmazánem 7
Šopský salát a ředkev s okurkou a jogurtem 7
300g
Krčmářské vepřové maso 1
Svíčková na smetaně 1,3,7,9,10
Kuřecí steak s pikantním dresingem 7
Šopský salát 7



Ředkev s okurkou a jogurtem 7
Rakvička čokoládová paříž 1,3,6,7



 pečivo 1,3,7 šťouchané brambory knedlíky 1,3,7 americké brambory 
červená řepa   citron, brusinky  
Čt
24.01.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 1,3,9



Milánská polévka 1,3,7,9 
Kapustový karbanátek 1,3,7
Bílé zelí s paprikou, krabí salát s majonézou 2,3,10
300g
Kuřecí na kari 1,7
Uzené maso, švestková omáčka 1,3,6,9
Tatarský biftek z hovězího masa
Bílé zelí s paprikou



Krabí salát s majonézou 2,3,10
Roláda sypaná kokosem 1,3,7,8



bramborová kaše 3,7 pečivo 1,3,7 rýže bramborové knedlíky 1,3,7 topinky 1,3,7,13 s česnekem 
     

25.01.
Drůbeží polévka s mušlemi 1,3,7,9



Frankfurtská s párkem 1 
Restovaná krůtí játra na cibulce 1
Fazolový salát s majonézou, bílé zelí s rajčaty 3,7,10
300g
Hovězí maso s křenovou omáčkou 1,3,7
Smažený vepřový kotlet 1,3,7
Kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty a listovým špenátem1,3,7
Fazolový salát s majonézou 3,7,10



Bílé zelí s rajčaty
Větrník 1,3,7



rýže pečivo 1,3,7 knedlíky 1,3,7 brambory bramborovo-hráškové pyré 3,7 
     
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená nové jídlo.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.