Jídelna WLC Na Brně  Jídelní lístek na listopad - 48 . týden roku 2017
Jídelna WLC Na Brně
ceny   15.00
15.00
62.00   58.00   74.00   74.00   88.00   16.00
16.00
14.00  
Den Polévka 1
Polévka 2
Hlavní jídlo 1 Hlavní jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Výběrové jídlo Salát 1
Salát 2
Zákusek 1
Zákusek 2
Po
27.11.
Hovězí vývar s drobením 1,5,8



Čočková polévka 5 
Halušky s uzeným masem, kysaným zelím a cibulkou 1,5,6
Křimický salát a bílé zelí s paprikou 1,2
300g
Čevapčiči s oblohou 1,2,5,6
Štěpánská hovězí pečeně 1,5
Kuřecí prso zapečené s hermelínem 5,6
Křimický salát s jogurtovou majonézou 1,2,6



Bílé zelí s paprikou
Špička s ořechy 1,5,6,11



 pečivo 1,5,6 brambory rýže hranolky 
     
Út
28.11.
Zeleninová jarní polévka 8



Uzená polévka s kroupami 8 
Čočka s klobásou 2,5,13
Salát z jižního ovoce a s parmezánem 6
300g
Plněné bramborové knedlíky 5,6
Kuřecí nudle na provensálském koření 1,5,6,12
Platýs v sýrovém těstíčku 1,5,6,9
Čínské zelí s okurkou a paprikou



Okurkový s rajčaty
Likérový řez 1,5,6



 pečivo 1,5,6  bramboráčky brambory 
kyselá okurka  špenát   
St
29.11.
Dršťkovka z hlívy ústřičné 5



Slepičí bujón s nudlemi 
Špecle s mexickou směsí 1,5,6
Mrkvový salát s ananasem a ledový salát s kuřecím masem a vejcem 1,6
300g
Hovězí maso na žampiónech 1,5,6
Smažená vepřová játra 1,5,6,13
Vepřové medajlonky s grilovanou zeleninou 5,6
Ledový salát s kuřecím masem a vejcem 1,6



Mrkvový salát s ananasem
Bombička 1,4,5,6



 pečivo 1,5,6 rýže brambory krokety 
   tatarka 1,2,6,13 obloha 
Čt
30.11.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 1,6,8



Bramborová polévka 5,8 
Tvarohové knedlíky s ovocem 5,6
Třeboňský salát, bílé zelí s koprem 1,2,9
300g
Ruský biftek 1,2,5,6,8
Přírodní krůtí plátek 5
Grilovaný kotlet se smetanovými žampiony 5,6
Třeboňský salát (kyselé ryby, filé, zelenina, dresing) 1,2,9



Bílé zelí s koprem a octovou zálivkou
Harlekýn dort 1,5,6,13



 pečivo 1,5,6 knedlíky bramborová kaše těstovinová rýže 
jahodové mléko    obloha 

01.12.
Kapustová polévka 5



Hovězí vývar s nudlemi 1,5,8 
Šunkové flíčky zapečené s uzeným masem 1,6
Pražský celerový salát a mrkvový salát 1,2,8
300g
Pastýřská pochoutka 5,13
Vepřová krkovice na barevném pepři 5
Bramboráková kapsa s masovou směsí 1,5,12
Pražský celerový salát 1,2,8



Mrkvový salát
Nugátový řez 1,5,6



 pečivo 1,5,6 americké brambory divoká rýže  
kyselá okurka    obloha 
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.