Jídelna WLC Na Brně  Jídelní lístek na leden - 4 . týden roku 2018
Jídelna WLC Na Brně
ceny   15.00
15.00
62.00   58.00   74.00   74.00   88.00   16.00
16.00
14.00  
Den Polévka 1
Polévka 2
Hlavní jídlo 1 Hlavní jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Výběrové jídlo Salát 1
Salát 2
Zákusek 1
Zákusek 2
Po
22.01.
Italská polévka s těstovinou 1,5,8



Drůbeží polévka 1,5,8 
Houbový guláš 1,5,6
Mrkvový salát s pomerančem, těstovinový salát 1,2,5,6
300G
Vepřové ragů 1,5,6
Zapečená treska s listovým špenátem a parmazánem 5,6,9
Grilovaný steak s orient curry omáčkou 5,6
Mrkvový salát s pomerančem a rozinkami



Těstovinový salát, dresing 1,2,5,6
Karamelový řez 1,5,6



dalamánek 1,5,6,14 pečivo 1,5,6 těstoviny bramborová kaše hranolky 
    obloha 
Út
23.01.
Kapustová s bramborami 5



Zeleninová jarní polévka 8 
Alpský kynutý knedlík 1,5,6
Čínské zelí s okurkou a rajčaty, znojemský salát 1,2
300g
Hovězí maso na pepři a slanině 5
Bačův řízek 1,5,6
Krůtí KUNG -PAO 5,11
Znojemský salát 1,2



Čínské zelí s okurkou a rajčaty
Laskonka speciál 1,5,6



 pečivo 1,5,6 rýže brambory krokety 
kakao    obloha 
St
24.01.
Hovězí vývar s masovou rýží 1,5,8



Rybí polévka 1,5,6,9 
Znojemská čočka, vejce, cibulka 1,5
Šopský salát a pohankový salát s jogurtem 6
300g
Kuřecí směs na provensálském koření 5
Špikovaná krkovice 1,5,6
Pečené marinované koleno 1,2,5,6,12
Pohankový salát s jogutem 6



Šopský salát 6
Sachr dort 1,5,6



 pečivo 1,5,6 divoká rýže šumavské knedlíky chléb 
   špenát  
Čt
25.01.
Houbová polévka s uzeným masem 5,6,8



Risi- bisi 8 
Opečená jaternice 5
Těstovinový salát, bílé zelí s paprikou 1,5,6
300g
Segedínská vepřová pečeně 1,5,6
Vídeňská roštěná 5
Kuřecí medajlonky s cherry rajčaty 5
Těstovinový salát, dresing 1,2,5,6



Bílé zelí s paprikou
Jogurtový řez 1,5,6



brambory pečivo 1,5,6 knedlíky americké brambory jasmínová rýže 
zelný salát    obloha 

26.01.
Hovězí vývar s nudlemi 1,5,8



Dršťková polévka 5 
Vepřová játra po mlynářsku 5,6
Letní ovocný salát s kuřecím masem
50g
Pivovarský guláš s křenem 1,5,6
Smažené žampiony 1,5,6
Kuřecí steak DIAVOLO 5
Letní ovocný salát



Okurkový salát
Věneček se šlehačkou 1,5,6



rýže pečivo 1,5,6 knedlíky brambory rösti 
   tatarka 1,2,6,13 obloha 
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2010 WEB Studio 2000 | design by alesco.