Jídelna WLC Na Brně  Jídelní lístek na září - 39 . týden roku 2020
Jídelna WLC Na Brně
Den Polévka 1
Polévka 2
Hlavní jídlo 1 Hlavní jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Výběrové jídlo Salát 1
Salát 2
Zákusek 1
Zákusek 2
Po
21.09.
Hovězí vývar s drobením 1,3,9



Kroupová polévka 1,9 
Halušky KOLIBA 1,3,7
Křimický salát a bílé zelí s paprikou 3,10
300g
Čevapčiči s oblohou 1,3,7,10
Cikánská vepřová pečeně 1

Křimický salát s jogurtovou majonézou 3,7,10



Bílé zelí s paprikou
Punčový řez 1,3,7



 pečivo 1,3,7 brambory rýže  
     
Út
22.09.
Zeleninová jarní polévka 9



Gulášová polévka 1 
Čočka s vejcem, cibulka 1,3
Salát z jižního ovoce a s parmezánem 7
Chlupaté knedlíky s uzeným masem a cibulkou 1,3,7
Kuřecí nudle na provensálském koření 1,3,7

Čínské zelí s okurkou a paprikou



Okurkový salát
Tunel 1,3,7



 pečivo 1,3,7  bramboráčky 1,3,7  
kyselá okurka     
St
23.09.
Dršťkovka z hlívy ústřičné 1



Slepičí polévka s masem a nudlemi 1,3,7,9 
Mašličky s vepřovým masem a mexickou omáčkou 1,3,7
Mrkvový salát s ananasem a ledový salát s kuřecím masem a vejcem 3,7
Hovězí maso na žampiónech 1,3,7
Smažená vepřová játra 1,3,7

Mrkvový salát s ananasem



Ledový salát s kuřecím masem a vejcem 3,7
Bombička 1,3,7,8



 pečivo 1,3,7 rýže brambory  
   tatarka 3,6,7,10  
Čt
24.09.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,7,9



Bramborová polévka 1,9 
Pekingské sojové nudličky 1,6
Třeboňský salát, bílé zelí s koprem 3,4,10
Ruský biftek 1,3,7,9,10
Krůtí plátek v pikantním těstíčku 1,3,7

Třeboňský salát (kyselé ryby, filé, zelenina, dresing) 3,4,10



Bílé zelí s koprem
Harlekýn dort 1,3,6,7



 pečivo 1,3,7 knedlíky 1,3,7 bramborová kaše 3,7  
     

25.09.
Hovězí vývar s nudlemi 1,3,9



Čočková polévka 1 
Houbové kyselo, 2 vejce 1,3,7
Pražský celerový salát a mrkvový salát 3,9,10
300g
Pastýřská pochoutka 1
Vepřová krkovice na barevném pepři 1

Pražský celerový salát 3,9,10



Mrkvový salát
Kremrole 1,3



brambory pečivo 1,3,7 americké brambory zeleninová rýže  
     
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená nové jídlo.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2072 WEB Studio 2000 | design by alesco.