Jídelna WLC Na Brně  Jídelní lístek na září - 38 . týden roku 2020
Jídelna WLC Na Brně
Den Polévka 1
Polévka 2
Hlavní jídlo 1 Hlavní jídlo 2 Hlavní jídlo 3 Hlavní jídlo 4 Výběrové jídlo Salát 1
Salát 2
Zákusek 1
Zákusek 2
Po
14.09.
Cibulková s bramborami 1,3



Hovězí vývar s česnekovými knedlíčky 1,3,7,9 
Krůtí směs na bylinkách 1
Kuskus, čočkový salát 1
300g
Hovězí na červeném víně se zeleninou 1,9
Smažený hermelín 1,3,7

Kuskus 1



Čočkový salát
Tvarohový míša 1,3,7



rýže pečivo 1,3,7 těstoviny 1,3,7 brambory  
   tatarka 3,6,7,10  
Út
15.09.
Čínská polévka 1,3,7,9



Gulášová polévka 1 
Domácí sekaná 1,3,7
Vajíčkový salát a vitamínový s jablky 3,7,10
300g
Špekové knedlíky s uzeným masem, cibulka 1,3,7
Vepřová kotleta po Valašsku (žampiony, smetana, kopr) 1,7

Vajíčkový salát 3,7,10



Vitamínový salát s jablky
Kakaový rohlíček 1,3,7



bramborový salát 3,7 pečivo 1,3,7  šťouchané brambory  
  špenát 3   
St
16.09.
Polévka ze zelených fazolek s kapáním 1,3,7,9



Drožďová polévka 1,9 
Hrachová kaše s klobásou a cibulkou 1
Těstovinový salát a polníček sypaný parmazánem 1,3,7
300g
Pečené kuře alá bažant 1
Pavlišovský řízek 1,3,7

Těstovinový salát, dresing 1,3,7,10



Polníček sypaný parmazánem 7
Větrník 1,3,7



 pečivo 1,3,7 rýže bramborové knedlíky 1,3,7  
kyselá okurka   hlávkové zelí  
Čt
17.09.
Oukrop



Zelná polévka 1 
Drůbeží rizoto se sýrem 1,7
Salát ze sezonní zeleniny v tortilové misce, tzatziky
300g
Vepřový steak "ARGENTINA" 1
Hovězí biftečky v tomatové omáčce 1,3,9

Okurkový salát



Čínské zelí, dresing
Ježeček 1,3,5,7,8



  hranolky těstoviny 1,3,7  
kyselá okurka     

18.09.
Chlebová polévka 1,3,9



Hovězí vývar s masem a rýží 1,3,9 
Lahůdkové buřty na černém pivu
Celerový salát, zeleninový s rajčaty 3,9,10
300g
Hamburská vepřová pečeně 1,3,7,9
Kuřecí roláda se slaninou a špenátem 1

Celerový salát 3,9,10



Zeleninový s rajčaty
Koš s ovocem 1,3,7



pečivo 1,3,7 pečivo 1,3,7 knedlíky 1,3,7 bramborová kaše 3,7  
     
Změna jídelníčku vyhrazena. Fotografie jsou pouze informativního charakteru.
Žluté podbarvení znamená nové jídlo.

Čísla uvedená u jednotlivých jídel udávají alergeny v nich obsažené včetně příloh. Zjistit konkrétní alergen.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou. Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Jídla pro Vás připravil kolektiv pracovníků kuchyně v čele se šéfkuchařem panem Patrikem Palinou.
Přejeme dobrou chuť a příjemný týden.
Hmotnosti porcí:
maso v syrovém stavu s kostí 150 g
maso v syrovém stavu bez kosti 130 g
knedlíky houskové 5 ks
knedlíky bramborové 5 ks
brambory 300 g
rýže a těstoviny 200 g
saláty 150 g
polévka 0.33 l
omáčky 0.2 l
© 2005-2072 WEB Studio 2000 | design by alesco.